Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Податкова політика

 
23 Лютого, 2022 р., 11:04
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує суб’єктам господарювання, що фізичні особи – підприємці – платники єдиного податку другої,  третьої та четвертої груп згідно з вимогами Податкового кодексу України зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО при здійсненні розрахункових операцій незалежно від виду діяльності та обсягу доходу.
 
23 Лютого, 2022 р., 11:03
Впродовж першого місяця 2022 року за забруднення навколишнього середовища суб’єкти господарювання Рівненської області перерахували до зведеного бюджету 860,5 грн. екологічного податку. Зокрема, до державного бюджету спрямовано 495,7 тис грн, а до місцевих бюджетів надійшло 364,8 тис грн  цього податку. Такі надходження перевищили суму сплаченого податку у січні минулого року на 22,5 відсотка. Про це повідомила заступник начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Зоя Хоній.
 
23 Лютого, 2022 р., 11:03
В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують громадянам, що триває кампанія декларування доходів. Для того, щоб прозвітувати про отримані минулого року доходи, жителям Рівненщини не обов’язково йти до податкових інспекцій, адже декларацію про майновий стан і доходи можна надіслати  в електронному вигляді.
 
23 Лютого, 2022 р., 11:02
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує жителям Рівненщини, що з початку 2022 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2021 року.
 
23 Лютого, 2022 р., 11:01
Питання контролю за дотриманням вимог чинного законодавства в сфері обігу пального знаходиться на постійному контролі в Головному управлінні ДПС у Рівненській області та здійснюється у взаємодії з іншими правоохоронними та контролюючими органами.
 
17 Лютого, 2022 р., 15:30
В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують, що відповідно з п. 3 підрозділу 94 розділу ХХ Кодексу скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть фізичні особи - резиденти, у тому числі самозайняті особи, а також фізичні особи, які не є резидентами України, але які були резидентами на момент отримання (набуття) об'єктів декларування чи на момент нарахування (отримання) доходів, за рахунок яких були отримані (набуті) об'єкти декларування, і які відповідно до Кодексу є чи були платниками податків.
 
17 Лютого, 2022 р., 11:02
Упродовж січня поточного  року на Рівненщині до держбюджету сплачено 301,8 млн гривень податку на додану вартість. Сума перерахованого ПДВ до держбюджету господарюючими суб’єктами області на 19 відсотків, або на 48,2 млн грн перевищує показники січня 2021 року.
 
17 Лютого, 2022 р., 11:00
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) – індивідуальний десятизначний унікальний код платника податків в Державному реєстрі фізичних осіб , тобто особистий номер для обліку в податкових органах для сплати податків та інших обов’язкових платежів.
 
17 Лютого, 2022 р., 08:52
В Головному управлінні ДПС у Рівненській області повідомляють, що платники податку на доходи фізичних осіб можуть скористатися правом на податкову знижку шляхом зменшення оподатковуваного доходу за наслідками 2021 року на суму фактично здійснених ним витрат у вигляді суми коштів, сплачених при страхуванні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь