Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Податкова політика

 
08 Вересня, 2022 р., 16:05
За січень-серпень 2022 року на підтримку українських військових платники податків Рівненщини  сплатили понад 411 мільйонів гривень військового збору. За словами в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Владислава Грабового, порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження цього платежу зросли на 260 млн гривень, або на 30 відсотків. Лише у серпні до бюджету надійшло 59 млн грн, що на 21 млн грн, або 56 відсотків більше, ніж торік.
 
08 Вересня, 2022 р., 16:05
Законом України від 15 серпня 2022 року № 2520-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сприяння розвитку волонтерської діяльності та діяльності неприбуткових установ та організацій в умовах збройної агресії Російської Федерації проти України» (набрав чинності 03.09.2022) внесено зміни до Податкового кодексу України (далі – Кодекс).
 
07 Вересня, 2022 р., 08:39
До місцевих бюджетів Рівненщини за вісім місяців поточного року надійшло понад 5,4 мільярда гривень податків та зборів. Приріст надходжень до минулого року склав майже 976 млн гривень. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС у Рівненській області.
 
07 Вересня, 2022 р., 08:39
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що згідно з абзацами першим та другим п. 42 прим. 1.2 ст. 42 прим. 1 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) Електронний кабінет забезпечує можливість реалізації платниками податків прав та обов’язків, визначених ПКУ та іншими законами, контроль за дотриманням яких покладено на контролюючі органи, та нормативно-правовими актами, прийнятими на підставі та на виконання ПКУ та інших законів, контроль за дотриманням яких покладено на контролюючі органи, в тому числі, шляхом, зокрема, перегляду інформації про платника податків, що збирається, використовується та формується контролюючими органами у зв’язку з обліком платників податків та адмініструванням податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ), здійсненням податкового контролю, у тому числі дані оперативного обліку податків, зборів, ЄВ (у тому числі дані інтегрованих карток платників податків), дані системи електронного адміністрування податку на додану вартість, дані системи електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового, а також одержання такої інформації у вигляді документа, який формується автоматизовано шляхом вивантаження відповідної інформації з електронного кабінету із накладенням кваліфікованого електронного підпису посадової особи контролюючого органу та кваліфікованої електронної печатки контролюючого органу із застосуванням засобів кваліфікованого електронного підпису чи печатки, які мають вбудовані апаратно-програмні засоби, що забезпечують захист записаних на них даних від несанкціонованого доступу, від безпосереднього ознайомлення із значенням параметрів особистих ключів та їх копіювання.
 
07 Вересня, 2022 р., 08:38
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що упродовж восьми місяців цього року платники податків Рівненщини  сплатили до бюджетів усіх рівнів 9 млрд  87 млн грн податків та зборів. Приріст до аналогічного періоду минулого року склав 1 млрд 561 млн грн або плюс 21 відсоток.
 
07 Вересня, 2022 р., 08:38
Плюс 34 відсотки до восьми місяців минулого року – такий результат сплати єдиного внеску платниками Рівненщини у січні-серпні цього року. Відтак до бюджету надійшло на 1,5 млрд грн більше цього платежу. За словами в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Владислава Грабового, на соціальну підтримку суспільно вразливих верств населення роботодавці Рівненщини цьогоріч спрямували  понад 5,8 млрд грн єдиного внеску. Лише у серпні платники регіону сплатили 853 млн грн цього платежу.
 
07 Вересня, 2022 р., 08:37
В ГУ ДПС у Рівненській області звертають увагу, що своєчасне доведення платникам податків реквізитів рахунків для сплати податків, зборів та платежів, відкритих Державною казначейською службою України, відбувається шляхом їх розміщення в Центрах обслуговування платників податків, на субсайті відповідного територіального органу ДПС або на вебпорталі ДПС за посиланням: Головна/Рахунки для сплати платежів (https://tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv/ ).
 
07 Вересня, 2022 р., 08:37
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що упродовж восьми місяців цього року платники податків Рівненщини  сплатили до бюджетів усіх рівнів 9 млрд  87 млн грн податків та зборів. Приріст до аналогічного періоду минулого року склав 1 млрд 561 млн грн або плюс 21 відсоток.
 
07 Вересня, 2022 р., 08:37
ГУ ДПС у Рівненській області повідомляють, що відповідно до п.п. 169.1.3 п. 169.1 ст. 169 розд. IV Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ), з урахуванням норм абзацу першого п.п. 169.4.1 п. 169.4 ст. 169 ПКУ студент має право на зменшення суми загального місячного оподатковуваного доходу, отримуваного від одного роботодавця у вигляді заробітної плати, на суму податкової соціальної пільги у розмірі 150 відс. суми пільги, яка визначена п.п. 169.1.1 п. 169.1 ст. 169 ПКУ.
 
31 Серпня, 2022 р., 08:05
В Головному управлінні ДПС у Рівненській області вкотре звертають увагу платників податків Рівненщини на проблемні питання щодо наявності податкового боргу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь