Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

03 Червня, 2023 р., 09:16
Сон – надзвичайно важлива складова здоров’я кожного з нас. Саме під час сну тіло та мозок відновлюються. Саме від нього залежать наше самопочуття, настрій, фізична активність і працездатність. Проте, щоденні обстріли викликають розлади сну, наслідком чого є погіршення якості життя.
01 Червня, 2023 р., 15:31
Зловмисники у телефонних розмовах випитували дані банківських карт потерпілих, видаючи себе за працівників банків або правоохоронців. Жертвами правопорушників були громадяни Ізраїлю. Шахрайську схему викрили в ході міжнародної поліцейської операції. 
19 Травня, 2023 р., 11:08
Для припинення розгалуженої злочинної мережі та проведення слідчих дій у 20-ти регіонах держави проведено спецоперацію, у якій брали участь понад 500 співробітників Національної поліції. У результаті викрили 56 зловмисників: вони розсилали фішингові посилання для отримання даних про банківські картки громадян. У такий спосіб фігуранти отримали доступ до рахунків, із яких привласнили близько 15 мільйонів гривень. Протиправну діяльність шахраїв викрили співробітники Департаменту кіберполіції спільно з Головним слідчим управлінням Нацполіції та оперативниками Департаменту карного розшуку та за сприяння відділу протидії шахрайству АТ «УніверсалБанк» проекту «МоноБанк».
18 Травня, 2023 р., 09:13
Про етапи реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» йшлося під час всеукраїнської селекторної наради. Рівненщину представляв перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін та представники відповідних структурних підрозділів.
16 Травня, 2023 р., 08:59
Стратегією реформування державного управління України на 2022- 2025 роки, схваленою розпорядженням Кабінету Міністрів України від 21 липня 2021 року № 831-р, передбачається продовження розбудови професійної, доброчесної, політично нейтральної державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, діяльність якої спрямована на захист інтересів громадян. Одним із завдань з реалізації напряму «Професійна публічна служба та управління персоналом» зазначеної Стратегії є забезпечення розвитку і підтримки організаційної та управлінської культури, етичної поведінки на державній службі, орієнтованості на співробітництво, досягнення результатів та людиноцентричність.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь