Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

17 Серпня, 2023 р., 14:53
Фігуранти привласнювали кошти громадян під виглядом продажу колекційних монет та предметів антикваріату на популярному інтернет-аукціоні. Правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт.
16 Серпня, 2023 р., 09:46
Перебуваєте у відносній безпеці, але відчуваєте тривогу та вину за те, що все гаразд? Одним із проявів посттравматичного стресового розладу є синдром уцілілого. Він може виникнути, якщо людина опинилася в епіцентрі трагічних подій, втратила близького або стала свідком смерті.
15 Серпня, 2023 р., 08:51
Українська пісня завжди була не лише мелодією, а й втіленням національної гідності та сили. Вона вражає своєю глибиною та передає почуття. Ще з давніх часів пісні кобзарів допомагали утверджувати національну самосвідомість, передавали пам'ять про подвиги минулих поколінь і надихали на нові звершення.
09 Серпня, 2023 р., 10:59
10 тонн гуманітарної допомоги поїхало на Херсонщину з Рівненщини. Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.
09 Серпня, 2023 р., 10:56
Рівненська область пліч-о-пліч з Херсонщиною відновлює зруйновану російськими ракетами Кочубеївську громаду.
03 Серпня, 2023 р., 12:09
Зловмисники в інтернеті пропонували доставку автомобілів з-за кордону та продаж квадрокоптерів для потреб Збройних Сил України. Утім, отримавши передплату за «замовлення», яке начебто мало доставлятися з-за кордону, зловмисники зникали, адже не планували виконувати взяті на себе зобов’язання. У такий спосіб вони привласнили гроші волонтерів та військовослужбовців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь