Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

17 Жовтня, 2023 р., 15:20
Участь в нараді, в режимі відеоконференції, взяли заступниця голови Сарненської райдержадміністрації Любов Мацигон та начальниця управління освіти, культури, охорони здоров`я та спорту Людмила Макриця.
13 Жовтня, 2023 р., 09:43
Пояснюємо тут
10 Жовтня, 2023 р., 15:00
Колектив Сарненської райдержадміністрації висловлює щирі співчуття Титечку Сергію Мусійовичу, начальнику відділу з питань правової роботи апарату райдержадміністрації, з приводу героїчної загибелі його брата, захисника України – Титечка Леоніда Мусійовича.
10 Жовтня, 2023 р., 12:16
Як давно ви питали у себе: “Агов, друже, ти як?” Цікавилися колись своїм внутрішнім станом, турбувалися про своє психічне здоровʼя?
09 Жовтня, 2023 р., 16:40
На виконання завдань Державної соціальної програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на період до 2025 року та Національного плану дій з виконання Резолюції Ради Безпеки 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року передбачено організацію навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальними короткостроковими програмами з питань запобігання та протидії гендерно зумовленому, зокрема домашньому насильству.
29 Вересня, 2023 р., 12:01
Цієї неділі в Україні відзначатимуть одне з найголовніших державних свят – День захисників і захисниць України.
28 Вересня, 2023 р., 16:45
Науково-дослідний інститут вивчення проблем злочинності імені академіка В. В. Сташиса Національної академії правових наук України за підтримки Національного фонду досліджень України проводить дослідження за темою «Кримінально-правові та кримінологічні засади протидії глорифікації збройної агресії рф в Україні».  
28 Вересня, 2023 р., 11:12
Зловмисники пропонували громадянам внести передоплату за надання послуг із працевлаштування за кордоном. У такий спосіб вони ошукали понад 180 осіб. Фігурантам повідомлено про підозру.
26 Вересня, 2023 р., 15:52
У межах проєкту "Пліч-о-пліч" деокуповані села Кочубеївської громади перебувають під опікою Рівненщини. Волонтери замінюють вікна, двері та перекривають дахи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь