Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

15 Січня, 2024 р., 15:41
10 січня 2024 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури!
15 Січня, 2024 р., 14:57
Капітан команди української футзальної Екстраліги "Кардинал-Рівне", в минулому гравець національної збірної України Михайло Волянюк став амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Рівненщині.
11 Січня, 2024 р., 15:22
На сьогодні понад 600 учнівських команд з Рівненської області зареєструвалися у проєкті «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Серед них – декілька десятків закладів обласного центру. Свою заявку подала і школа за номером 26.
10 Січня, 2024 р., 09:11
Володар двох баскетбольних Єврокубків у складі іспанської "Валенсії", колишній капітан збірної України, багаторазовий чемпіон України, а нині - президент баскетбольного клубу "Рівне" та директор ОСДЮСШОР Сергій Ліщук став амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Рівненщині.  
09 Січня, 2024 р., 15:47
Коли рідні чи близькі нам люди йдуть на фронт, це випробування і подвійний стрес для всієї родини. Та ще складніше дати собі раду з цим малечі, яка не має відповідей на безліч запитань і сприймає реальність дещо інакше.
08 Січня, 2024 р., 15:19
На Рівненщині триває реєстрація на наймасштабніші учнівські змагання «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Це президенський спортивний проєкт, який відбувається під гаслом «Разом переможемо».
04 Січня, 2024 р., 08:57
Початок нового року — час обіцянок собі. Пообіцяйте піклуватися про ментальне здоров’я — своє та близьких.  А якщо не знаєте, з чого почати, ось кілька порад. Завжди можна почати з простого.
28 Грудня, 2023 р., 16:18
Періоди темряви через можливі відключення електроенергії буде легше пережити, якщо підготуватися до них заздалегідь. Окрім речей першої необхідності — ліхтариків, батарейок, теплого одягу — варто подбати про те, як допомогти дітям здолати тривожність та зробити час без світла комфортним і затишним, наскільки це можливо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь