Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

04 Квітня, 2024 р., 16:07
При Рівненській ОДА продовжує свою діяльність робоча група «Прозорість та підзвітність». Фахівці моніторять закупівлі, які проводять громади, установи та заклади області.
04 Квітня, 2024 р., 11:22
Слова — це найпростіший спосіб підтримати людину, адже це «інструмент», який майже завжди з нами. Але разом з тим, він може бути і небезпечним. Адже навіть коли ми хочемо підтримати когось, ми не завжди знаємо як це зробити правильно і що саме сказати. Невдало підібраними словами можна поранити. Тому ми підготували підказки, які слова можна сказати людині, щоб у них вона почула «мене люблять», «про мене дбають», «я маю значення»😌
01 Квітня, 2024 р., 15:37
Дай знати близькій людині, що можна не відповідати стандартними «добре», «норм», «ок». Бо ти поруч, можеш та хочеш — вислухати, підтримати, допомогти.
28 Березня, 2024 р., 11:46
При Рівненській ОДА продовжує свою діяльність робоча група «Прозорість та підзвітність». Фахівці моніторять закупівлі, які проводять громади, установи та заклади області. На сьогодні на сайті ОДА розміщені матеріали про понад 70 тендерів, проведених за минулий тиждень.
27 Березня, 2024 р., 16:26
Хоч би як нам було цікаво, хоч би як ми хотіли дізнатися, коли ж закінчиться війна, пам’ятаймо про особисті кордони одне одного. Запитайте ветерана чи ветеранку, як їх зустріли вдома, як почуваються, чим планують займатися, чи потрібна якась допомога… 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь