Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

14 Грудня, 2023 р., 11:30
Із інформацією про проведені тендери органами влади може ознайомитися будь-хто. На сьогодні на сайті Рівненської ОДА розміщені матеріали про понад 200 закупівель, починаючи з листопада 2023 року.
13 Грудня, 2023 р., 16:04
В системі Prozorro з'явилося додаткове поле, в якому замовники зможуть обґрунтувати доцільність своєї закупівлі. Функція дає змогу завчасно пояснити, чому виникла потреба в цьому тендері.  
08 Грудня, 2023 р., 08:21
Ваша самоцінність не залежить від думки інших. А соромитися свого «Я» через можливість комусь не сподобатися – не має сенсу. Навіть якщо всі довкола кажуть «не виділяйся». Навіть якщо ці слова лунають із вуст рідних. Не всі установки від батьків та родичів, що закладаються нам із дитинства, є правильними.
07 Грудня, 2023 р., 16:24
Психологічне насильство – один із найпоширеніших видів домашнього насильства, який може проявлятися у будь-яких стосунках. Зазвичай, це відбувається коли одна людина намагається самоствердитися за рахунок іншої людини або ж повністю взяти її життя під свій контроль.
07 Грудня, 2023 р., 11:12
Із інформацією про проведені тендери органами влади може ознайомитися будь-хто. На сьогодні на сайті Рівненської ОДА розміщені матеріали про понад 200 закупівель за листопад 2023 року.
06 Грудня, 2023 р., 11:33
Хто може застосовувати спрощений режим регулювання трудових відносин?
01 Грудня, 2023 р., 10:35
Коли втома накопичується, зникають мотивація, інтерес до роботи чи звичних справ, які до цього приносили задоволення, інколи навіть бажання спілкуватися з оточуючими.
30 Листопада, 2023 р., 14:09
В області продовжує працювати робоча група «Прозорість і підзвітність». Наразі уже перевірили десятки закупівель.  Про результати розповів в.о. голови Рівненської ОДА Сергій Подолін під час брифінгу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь