Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

19 Лютого, 2024 р., 14:37
Щоб бути норм, треба звикнути, що деякі речі — теж норм, і не варто їх соромитися. Бережіть себе.
 
16 Лютого, 2024 р., 13:55
Головне управління ДПС у Рівненській області звертає увагу громадян, що  згідно з пунктом 14.1.170 статті 14 Податкового кодексу України (далі - ПКУ), податкова знижка — це документально підтверджена сума витрат платника податку-резидента у зв'язку з придбанням товарів (робіт, послуг) у резидентів-фізичних або юридичних осіб протягом звітного року. Саме на цю суму дозволяється зменшення його загального річного оподатковуваного доходу, одержаного за підсумками звітного року у вигляді заробітної плати, у випадках, визначених ПКУ. 
 
16 Лютого, 2024 р., 13:55
В Головному управлінні ДПС у Рівненській області звертають увагу фізичних осіб-землевласників та землекористувачів, які отримали податкові повідомлення-рішення про сплату мінімального податкового зобов’язання, що провести звірку з питань достовірності нарахувань мінімального податкового зобов’язання можна в Центрах обслуговування платників (інформація щодо роботи ЦОП – за посиланням https://rv.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda).
 
16 Лютого, 2024 р., 13:54
У січні  2024 року суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до місцевих бюджетів Рівненської області 159,2  млн грн єдиного податку. Порівняно з аналогічним періодом 2023 року надходження цього платежу зросли на 51 млн гривень.
16 Лютого, 2024 р., 08:12
У Рівненській ОДА продовжує свою роботу група «Прозорість і підзвітність». Фахівці облдержадміністрації вивчають публічні закупівлі громад з метою уникнення корупційних ризиків.
15 Лютого, 2024 р., 15:39
На території Сарненського району Указом Президента України №4/2022 було створено національний природний парк «Пуща Радзівіла», до складу якого включається 24 тис. га земель державної власності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь