Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

09 Листопада, 2023 р., 10:12
Колектив Сарненської райдержадміністрації висловлює щирі співчуття колезі, провідному спеціалісту архівного відділу райдержадміністрації Наталії Мельниковій, з приводу тяжкої, непоправної втрати – передчасної смерті чоловіка Едуарда.
07 Листопада, 2023 р., 11:31
Фігуранти ошукали кілька десятків громадян під приводом продажу неіснуючих автомобілів для потреб ЗСУ на понад мільйон гривень. Правоохоронці затримали двох фігурантів. 
06 Листопада, 2023 р., 16:53
Рівненській ОДА відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність».
06 Листопада, 2023 р., 08:59
У період стресових подій зважайте на те, що здатність дитини навчатися може знижуватися: вона може гірше сприймати та запам’ятовувати нову інформацію, бути більш емоційною, менш зібраною та уважною. Дитина може повноцінно навчатися, лише коли їй безпечно і у неї є можливість відпочивати. Дайте їй цю можливість — не сваріть її за гірші оцінки чи помилки, не напосідайте зі шкільними завданнями та не навантажуйте дитину понад її можливості. ❕Вільний час для спілкування, творчості, гри є необхідним, і мова не про гуртки, додає дитяча психологиня від UNICEF Ukraine Світлана Ройз. Якщо дитина стомлена, гуртки можна пропустити. У жодному разі не намагайтеся «розворушити» дитину відчуттям сорому чи провини. Не порівнюйте з іншими дітьми чи собою, адже ваш досвід був інакшим.  Не сприймайте успіхи чи невдачі дитини як оцінку ваших батьківських здібностей. Пам’ятайте, що для неї ви — найкращі батьки ❤️‍🩹
02 Листопада, 2023 р., 15:59
На сайті Рівненської ОВА є банер «Прозорість та підзвітність»(https://www.rv.gov.ua/prozorist-i-pidzvitnist?v=6540c4c49153d), де будуть розміщені дані про публічні закупівлі обласних департаментів, райдержадміністрацій та  громад.
01 Листопада, 2023 р., 16:04
ри ОДА продовжує працювати робоча група «Прозорість та підзвітність». Про її діяльність розповіла під час брифінгу заступниця голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Іванна Смачило.
 
31 Жовтня, 2023 р., 11:05
Рівненська ОВА підписала Меморандум про співпрацю із компанією YouControl. Це ІТ-компанія, що розробляє сервіси на основі відкритих даних. Також це однойменна аналітична онлайн-система для бізнесової аналітики, конкурентної розвідки та перевірки контрагентів.
27 Жовтня, 2023 р., 09:48
На Рівненщині відбулося перше засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність». Нагадаємо, її створення ініціював начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль з метою унеможливлення будь-яких проявів корупції. До її складу увійшли правоохоронці та представники силового блоку.
25 Жовтня, 2023 р., 11:03
У світі безліч видів шахрайських схем, які відпрацьовуються на простих громадянах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь