Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

 
13 Грудня, 2022 р., 09:44
У зв’язку із службовою необхідністю виїзний прийом громадян начальником Сарненської РВА Олександром Коханом, проведення якого було заплановано на 13 грудня у смт Клесів, ПЕРЕНОСИТЬСЯ.
08 Грудня, 2022 р., 10:58
Відповідно до графіка виїзного прийому громадян посадовими особами Сарненської районної військової адміністрації, затвердженого розпорядженням голови районної державної адміністрації - начальника районної військової адміністрації від 15 вересня 2022 року № 97, у вівторок, 13 грудня  2022 року, об 11 годині в приміщенні Клесівської селищної ради виїзний прийом громадян проводитиме голова Сарненської районної державної адміністрації - начальник районної військової адміністрації Олександр КОХАН.
10 Листопада, 2022 р., 12:44
Відповідно до рішення Рівненської обласної ради від 06 вересня 2017 року №698 «Про затвердження Положення про комісію з призначення стипендій голови Рівненської обласної державної адміністрації та голови Рівненської обласної ради обдарованим та соціально активним особам з інвалідністю (зі змінами) цьогоріч до 20 листопада департаментом соціальної політики Рівненської облдержадміністрації проводить прийом документів для визначення претендентів на отримання стипендії голови Рівненської обласної державної адміністрації та голови Рівненської обласної ради обдарованим та соціально активним особам з інвалідністю.
07 Листопада, 2022 р., 12:24
Директор Рокитнівського ліцею №2 організував збір коштів, аби купити квадрокоптер для Збройних Сил України. До збору долучились усі працівники навчального закладу і спільними зусиллями зібрали 42 500 грн.
03 Листопада, 2022 р., 10:12
Ми всі є свідками незаконного вторгнення росії, тож про біль і страждання, про мужність і надію відтепер можна поділитись на порталі «Свідок».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь