Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Податкова політика

 
25 Жовтня, 2023 р., 16:46
В Головному управлінні ДПС у Рівненській області вкотре звертають увагу жителів Рівненщини, що для забезпечення виконання покладених на органи місцевого самоврядування функцій, вони повинні мати у своєму розпорядженні достатні фінансові ресурси.
 
24 Жовтня, 2023 р., 16:21
Згідно з ст. 42 Господарського кодексу підприємництво – це самостійна, ініціативна, систематична, на власний ризик господарська діяльність, що здійснюється суб’єктами господарювання (підприємцями) з метою досягнення економічних і соціальних результатів та одержання прибутку.
 
24 Жовтня, 2023 р., 16:21
ГУ ДПС у Рівненській області звертає увагу платників податків, що за допомогою сервісу повторного формування сертифікатів за електронним запитом кожен користувач має змогу самостійно, у режимі 24/7, а головне – дистанційно, протягом 2 – 3 хвилин отримати новий сертифікат, який матиме строк чинності до 2 років.
 
24 Жовтня, 2023 р., 16:20
Упродовж дев’яти місяців 2023 року понад три тисячі жителів області, які претендували на отримання податкової знижки, подали декларацію про майновий стан і доходи. Про це поінформувала  начальника управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області Людмила Кончук.
 
23 Жовтня, 2023 р., 14:50
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що починаючи з 2023 року фізичні особи, які мають у власності або в оренді земельні ділянки, які розташовані за межами населених пунктів та віднесені до сільськогосподарських угідь, мають сплачувати мінімальне податкове зобов’язання за попередній звітний рік, скорочено - МПЗ. 
 
23 Жовтня, 2023 р., 14:50
Згідно з п. 1 глави 1 розд. II Порядку реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.06.2016 № 547, суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій чи безготівковій формі (із застосуванням платіжних карток, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів чи наданні послуг у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані зареєструвати книги обліку розрахункових операцій.
 
23 Жовтня, 2023 р., 14:49
В Головному управлінні ДПС у Рівненській області інформують, що за січень-вересень поточного року, за рахунок вжитих заходів із погашення податкового боргу, до зведеного бюджету країни від платників Рівненщини надійшло 101,4 млн грн, що на 16,3 відс більше, ніж за дев’ять місяців минулого року.
 
19 Жовтня, 2023 р., 16:15
ГУ ДПС у Рівненській області нагадує платникам податків, що для отримання Довідки платник подає заяву про надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи. За формою згідно з додатком 2 до Порядку надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, затвердженого наказом Міністерства фінансів України 03.09.2018 № 733.
 
19 Жовтня, 2023 р., 16:14
Упродовж січня - вересня поточного року платники податків Рівненщини сплатили до зведеного бюджету України 882,7  млн грн податку на прибуток підприємств. Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Андрій Троцко, ця сума на 427,9 млн грн перевищує надходження січня-вересня 2022 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь