Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

 
26 Лютого, 2022 р., 18:58
Бачите російські війська та техніку?
26 Лютого, 2022 р., 12:55
Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України, як адміністратор зв’язку України запевняє, що інформація, яка шириться фейковими телеграм-каналами та проросійськими ЗМІ не відповідає дійсності.
26 Лютого, 2022 р., 12:54
Відбуваються фейкові дзвінки з номерів військовослужбовців близьким та рідним з недостовірною інформацією про їх стан та місце перебування.
26 Лютого, 2022 р., 12:53
У Рівненській області продовжує працювати цілодобова гаряча лінія для переселенців, які шукають житло на Рівненщині. А також для тих, хто бажає його надати.
26 Лютого, 2022 р., 11:49
Російські окупанти та їхні помічники в Україні залишають мітки на об'єктах Укрзалізниці, повідомили в міністерстві інфраструктури.
26 Лютого, 2022 р., 07:40
Увага! Просимо подбати про інформаційну безпеку під час спілкування в месенджерах! До уваги користувачів месенджерів! Будьте завбачливими і обережними при спілкуванні! Так, Центр отримав інформацію з авторитетних джерел, що месенджер WhatsApp прослуховується ворожими військами. Закликаємо: • не поширювати при спілкуванні стратегічно важливу інформацію, особливо щодо переміщення військ та техніки ЗСУ; • не обговорювати з незнайомими особами (особливо з незаповненими профілями) та не розкривати ваші особисті дані. Зупинимо #інфотерор разом!
 
25 Лютого, 2022 р., 23:28
Світломаскування зберігає життя!
23 Лютого, 2022 р., 09:35
Президент України Володимир Зеленський ініціює програму економічного патріотизму, яка передбачатиме цільову підтримку окремих галузей економіки, зменшення податкового навантаження на підприємців, обмеження перевірок і створення стимулів для залучення коштів населення у бізнес та банківську систему. Про це Глава держави оголосив у зверненні до громадян.
22 Лютого, 2022 р., 11:05
    З 1 січня держава надає можливість непрацюючій працездатній особі з числа членів малозабезпеченої сім’ї (у разі її реєстрації як безробітної в установленому порядку) отримати фінансову допомогу для організації підприємницької діяльності.
21 Лютого, 2022 р., 16:08
21 лютого у сесійній залі Сарненської районної ради відбулося пленарне засідання позачергової дев’ятої сесії районної ради восьмого скликання за участю голови Сарненської райдержадміністрації Олександра Кохана.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь