Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДІЯЛЬНІСТЬ СПОСТЕРЕЖНОЇ КОМІСІЇ САРНЕНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ЗА І ПІВРІЧЧЯ 2024 РОКУ

Дата: 27.06.2024 11:57
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

У своїй діяльності спостережна комісія райдержадміністрації керується Конституцією України, Кримінальним, Кримінально-виконавчим кодексами України, Законом України «Про місцеві державні адміністрації», постановою Кабінету Міністрів України від 01.04.2004 № 429 (із змінами), іншими актами законодавства.

Згідно п.п.4 п.19 Положення про спостережні комісії, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 01.04.2004 № 429 (із змінами), голова спостережної комісії інформує громадськість через засоби масової інформації про результати діяльності комісії не рідше ніж раз на пів року та подає щороку до 1 лютого звіт органу, що її утворив.

Спостережна комісія райдержадміністрації здійснювала свою діяльність відповідно до затвердженого плану роботи на І півріччя 2024 року.

Впродовж І кварталу 2024 року, відповідно до інформації Сарненського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області від 27 березня 2024 року  № 40/17/1016-24, з місць позбавлення волі  звільнилось 2 особи, відносно яких  було застосовано умовно-дострокове звільнення та, які прибули на проживання в Сарненський район.

Впродовж ІІ кварталу 2024 року, відповідно до повідомлення Сарненського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області від 26 червня 2024 року  № 2138/40/17/1-24, з місць позбавлення волі не повертались особи, які звільнилися умовно-достроково від подальшого відбування покарання та прибули на проживання в Сарненський район.

Станом на 26.06.2024 на обліку  Сарненського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області перебуває 140 осіб, які засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі:

- засуджених з випробовуванням з іспитовим строком – 95 осіб;

- засуджених до громадських робіт – 13 осіб;

- засуджених до позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю – 17 осіб;

- засуджених до штрафу – 9 осіб.

Впродовж  І півріччя 2024 року з установ відбування покарань запитів на перевірку місця проживання, реєстрації та працевлаштування засуджених після їх звільнення не надходило.

Громадяни з числа звільнених осіб за допомогою з питань відновлення документів, працевлаштування, забезпечення житлом, направлення на навчання, на лікування в інтернатні установи, у I півріччі 2024 року, до спостережної комісії не звертались.

Затверджено план роботи спостережної комісії на ІІ півріччя 2024 року.

Проблемні питання у діяльності спостережної комісії райдержадміністрації, які б потребували вирішення відсутні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь