Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Понад 108 мільйонів гривень плати за землю отримали бюджети територіальних громад Рівненщини

Дата: 26.03.2024 10:07
Кількість переглядів: 44

За два місяці поточного року платники податків Рівненщини сплатили до місцевих бюджетів 108,3 млн грн плати за землю. Цей показник збільшився на 17,7 млн грн порівняно з надходженнями січня - лютого 2023 року.

Найбільшу суму земельного податку і орендної плати  сплатили суб'єкти господарювання-юридичні особи: вони перерахували до бюджетів громад 92 млн грн, а це – плюс  13,5 млн грн до січня - лютого 2023 року.

Фізичні особи поповнили скарбниці громад, перерахувавши 16,3 грн грн цього платежу. Сплачена сума на 4,2 млн грн перевищує відповідні показники минулого року.

Головне управління ДПС у Рівненській області звертається до платників податків з проханням виконувати свої податкові зобов’язання зі сплати майнових податків своєчасно.

Окрім поточних платежів, громадянам варто  подбати про сплату заборгованих у минулі роки сум земельного податку та податку на нерухомість, - нагадують у податковій службі.  

Платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет. Щоб стати користувачем електронних сервісів ДПС треба отримати електронний цифровий підпис, зареєструватися на вебпорталі ДПС і в будь-який зручний час переглядати інформацію щодо нарахування та сплати податків із персонального комп’ютера чи гаджета.

Інформацію щодо нарахованих податкових зобов’язань також можна отримати у Центрах обслуговування платників, що діють при державних податкових інспекціях області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь