Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Україні триває кампанія із декларування

Дата: 14.12.2023 15:10
Кількість переглядів: 134

 До 31 січня 2024 року держслужбовці мають подати декларації за 2021-2022 роки. А вже до 31 березня – за звітний рік. Про особливості електронного декларування йшлося під час навчального семінару в Рівненській ОДА.

Участь у заході взяли уповноважені особи з питань запобігання та виявлення корупції структурних підрозділів, а також відповідальні за здійснення публічних закупівель. Це представники кадрових та юридичних відділів, а також бухгалтери.

Серед спікерів - фахівець із надання муніципальних послуг Рівненського регіонального офісу Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Василь Курилас та завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Рівненської ОДА Віктор Жижчук.

«Є певні застереження при заповненні декларацій, адже вже 2 роки як кампанія була призупинена. Віднесіться до цього відповідально, оскільки з відновленням декларування запускаються і механізми фінансового контролю», - наголосив в.о. голови Рівненської ОДА Сергій Подолін під час вступного слова.

Він також нагадав, що вже 2 місяці у Рівненській ОДА працює робоча група «Прозорість і підзвітність», яка аналізує публічні закупівлі у тому числі тих, які проводять структурні підрозділи РОДА. Також члени робочої групи активно вивчають тендерні процедури адміністрації, районів і громад.

Присутні отримали методичні рекомендації та роз’яснення щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання обмежень щодо запобігання корупції та заходів фінансового контролю.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь