Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Рівненщині перевіряють використання коштів на будівництво укриттів

Дата: 06.11.2023 16:53
Кількість переглядів: 286

Рівненській ОДА відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність».

Цього разу під наглядом – використання коштів на будівництво укриттів у Кідрівському, Цепцевицькому, Городецькому, Люхчанському, Ясногірському ліцеях області, а також корпусу в Клеванському госпіталі.

Кошти на ці 6 об’єктів виділили з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Група заслухала доповіді голови Сарненської громади Руслана Серпенінова та представників Департаменту будівництва та архітектури ОДА щодо графіків будівництва, фінансування та залучення підрядників.

Нині на усіх об’єктах тривають роботи. Будівництво проводиться за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів. Спорудження укриттів має бути завершено до кінця року, а корпус госпіталю – у 2024 році.

Представник прокуратури висловив зауваження щодо угоди на будівництво укриттів у Сарненській громаді, зокрема в частині строків експлуатації. Гарантійний строк експлуатації будівництва об’єкта має становити не менше 10 років від дня прийняття його замовником.

«Кошти на ці 6 об’єктів виділили з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Тому проєкти перевіряємо одними з перших, - розповіла заступниця голови ОДА Іванна Смачило. – Під моніторинг нашої групи потраплять й інші об’єкти, на які спрямовані бюджетні кошти. Перевірки будуть здійснюватися на різних стадіях – від проведення тендерів й до закінчення робіт підрядниками».

Нагадаємо, для протидії зловживанням під час публічних закупівель начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль створив робочу групу «Прозорість і підзвітність». Група складається з представників обласної адміністрації, правоохоронних органів. Діяльність «Прозорості та підзвітності» спрямована, передусім, на превентивні кроки для ефективного використання бюджетних коштів.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь