Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Для платників податків Рівненщини сформовано 11640 сертифікатів електронних ключів

Дата: 02.11.2023 14:43
Кількість переглядів: 82

У Головному управлінні ДПС у Рівненській області інформують, що за 10 місяців поточного року сформовано 11640 сертифікатів відкритих ключів електронного підпису чи печатки. Серед загальної кількості сертифікатів  4074 отримали юридичні та 7566 – фізичні особи.

Звертаємо увагу, що сектором реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Рівненській області здійснюється постійна  консультативна робота, як  особисто під час генерації відкритих та особистих ключів, так і в телефонному режимі. Телефон для довідок: (0362) 692-627.

Звертаємо увагу, що користувачі яким не потрібно автоматичне формування нових сертифікатів, можуть скасувати діючі сертифікати одним із способів, наведених за посиланням https://ca.tax.gov.ua/blokuvannya.

Одночасно користувачі, що мають чинні сертифікати, мають змогу скористатися онлайн сервісами:

-Повторного, дистанційного формування сертифікатів за електронним запитом для самостійного продовження терміну дії сертифікатів на 2 роки;

-Дистанційного формування сертифікатів для програмних РРО, що дає змогу сформувати юридичним особам сертифікати для програмних РРО.

Щоб отримати електронні довірчі послуги (далі - ЕДП) вперше чи якщо термін дії сертифікатів завершився, користувачу необхідно підготувати документи, необхідні для отримання ЕДП, з переліком яких можливо ознайомитись у розділі «Отримання електронних довірчих послуг» офіційного інформаційного ресурсу Надавача, обравши відповідну категорію та звернутися до обраного відокремленого пункту реєстрації.

Ознайомитися з більш детальною інформацією стосовно отримання сертифікатів відкритих ключів електронного підпису чи печатки можна на сайті  Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ДПС України  за посиланням:  https://ca.tax.gov.ua/.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь