Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У разі зміни даних, які вносяться до облікової картки фізичної особи – платника податків, заяву за формою № 5ДР можна подати через Електронний кабінет

Дата: 25.09.2023 15:05
Кількість переглядів: 55

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що у разі зміни даних, які вносяться до облікової картки фізичної особи – платника податків, а саме: місце проживання (реєстрації), П.І.Б., ін.) необхідно протягом місяця, з дня виникнення таких змін надати до податкового органу  Заяву про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків за ф. №5ДР (далі – заява за ф.№5ДР).

Заяву № 5ДР можливо подати через Електронний кабінет. 

В електронному кабінеті Заява № 5ДР подається через меню: «ЕК для громадян»/ «Заява про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (далі - ДРФО)», форма f1314702.

Вхід до Електронного кабінету за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua. При цьому платник податків самостійно обирає Центр обслуговування платників, де бажає  отримати документ, що засвідчує реєстрацію у ДРФО, в електронному вигляді.

Для приєднання до заяви за ф. №5ДР сканованих копій документів, що засвідчують особу та інших документів, які підтверджують зміни облікових даних, платнику необхідно використати закладку «Додатки» та обрати «Документ  довільної форми» (формат файлу pdf/ipg із обмеженням розміру не більше 2МБ).

Для отримання реєстраційного номеру облікової картки платника податків необхідно особисто звернутися до податкового органу, який був самостійно обраний під час заповнення заяви за ф. №5ДР та пред’явити паспорт з відміткою місце реєстрації та, (довідку) про реєстрацію місця проживання / перебування. 

Для отримання консультацій платники можуть звернутися до Центрів обслуговування платників ГУ ДПС у Рівненській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь