Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стан запобігання і протидії злочинності на території Сарненщини в умовах воєнного стану обговорили на координаційній нараді керівників правоохоронних органів

Дата: 18.09.2023 16:36
Кількість переглядів: 216

Стан запобігання і протидії злочинності на території Сарненщини в умовах воєнного стану обговорили на координаційній нараді керівників правоохоронних органів Фото без опису

👉Захід відбувся сьогодні у Сарненській РВА за участі заступниці голови Сарненської райдержадміністрації Любові Мацигон, керівника окружної прокуратури, керівного складу районного відділу поліції, працівників управління СБУ, представників районних філій ДП «Ліси України».

👉Учасники наради обговорили стан протидії злочинності на території Сарненського району за підсумками роботи 8 місяців 2023 року. Окрему увагу було приділено розгляду питань, пов’язаних із торгівлею людьми, шахрайством з використанням комп'ютерних технологій і телефонів, а також незаконним обігом зброї.

✅Під час обговорення всіх проблемних питань присутні внесли свої конструктивні пропозиції, які стали основою для прийняття комплексу додаткових узгоджених заходів для зміцнення законності та попередження злочинності на території Сарненського району.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь