Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Внесок бізнесу Рівненщини у перемогу – понад 9,7 мільярдів гривень сплачених податків

Дата: 03.08.2023 12:30
Кількість переглядів: 95

Як повідомив  в. о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Андрій Троцко, сплачені до бюджету 9,7 млрд грн,  є  результатом співпраці бізнесу, податкової служби та органів місцевого самоврядування Рівненщини. Завдяки представникам бізнесу, хто в умовах воєнного стану продовжує працювати, забезпечувати робочими місцями жителів регіону і сумлінно сплачувати податки бюджет країни отримав на 2 млрд гривень більше ніж за відповідний період минулого року.

До державної скарбниці сплачено майже 3 млрд 758 млн грн, що на 697 млн грн більше, ніж у аналогічному періоді 2022 року. З них податок на доходи фізичних осіб – майже 1,3 млрд грн, що на 308 млн грн, більше, ніж у аналогічному періоді минулого року. 

Доходи місцевих бюджетів за сім місяців  поточного року склали 5 млрд 984 гривень. Порівняно з січнем – липнем 2022 року додатково забезпечено 1,3 млрд гривень.

«Податкові відносини в умовах воєнного стану – важлива складова економічного фронту. Сплачені в повній мірі податки є тим фінансовим ресурсом, який гарантує повноцінну життєдіяльність і безпеку в умовах війни, як територіальних громад так і держави в  цілому», - зауважив Андрій Троцко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь