Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Платити податки, а отже бути дотичним до розвитку своєї громади, повинен кожен її житель

Дата: 28.07.2023 13:28
Кількість переглядів: 127

В умовах воєнного стану надзвичайно важливо забезпечити оперативне, належне та безперервне виконання бюджетів усіх рівнів.

Платити податки, а отже бути безпосередньо дотичними до розвитку своєї громади, повинен кожен її житель. Зокрема, сплачувати  земельний податок, податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, єдиний податок,  які у повному обсязі зараховуються до місцевих бюджетів. І наявність  податкової заборгованості особливо  гостро відчувається саме зараз, коли  кожна сплачена гривня до бюджету – це наша зброя у боротьбі з агресором!

Станом на перше липня поточного року  жителі Рівненщини заборгували  бюджетам громад 46,9 млн гривень місцевих податків. Зокрема, борги у  громадах області мають: 44,4 тисяч платників земельного податку (у чималої кількості громадян борг складає не більше 100 грн), 8,1 тисяч платників податку на нерухомість (у чималої кількості громадян борг складає не більше 100 грн) та 5,2 тисяч  платників єдиного податку.

Тож звертаємось до платників, які вже допустили виникнення податкового боргу, з пропозицією виявити громадянську відповідальність перед державою та суспільством і здійснити сплату податкових зобов’язань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь