Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Рівненщині податкові надходження зросли на майже 2 мільярди гривень

Дата: 06.07.2023 08:12
Кількість переглядів: 64

Платники податків Рівненської області  продовжують забезпечувати економічну стабільність та обороноздатність країни, сумлінно сплачуючи податки до бюджету. Так за результатами першого півріччя поточного року до зведеного бюджету країни перераховано 8 млрд 409 млн грн податкових платежів. Це на 1 млрд 980 млн грн, або на 30,8% більше від сплачених податків за аналогічний період 2022 року. Про це повідомив в. о. начальника ГУ ДПС у Рівненській  області Андрій Троцко.

Із загальної суми надходжень до держбюджету країни надійшло 4 млрд 288 млн грн, що на 779  млн грн, або на 31 % більше минулорічного. До місцевих бюджетів за цей час сплачено 5 млрд 121 млн грн, що на 1 млрд 201 млн грн, або 30,6 % більше від надходжень у січні –червні 2022 року.

Серед платежів – лідерів, які формують зведений бюджет, податок на доходи фізичних осіб – майже 5 млрд 128 млн грн, ПДВ з вироблених в Україні товарів – понад 1 млрд 039 млн грн, єдиний податок –484 млн грн та  плата за землю – більше 318 млн гривень.

За словами Андрія Троцка, важливим є те, що платники податків області продовжують підтримувати економіку України, сумлінно виконувати податкові зобов’язання перед бюджетами всіх рівнів. Адже завдяки активній громадянській позиції кожного платника держава стабільно отримує фінансову підтримку для забезпечення Збройних Сил України та соціальних виплат. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь