Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З початку року суб’єкти господарювання Рівненщини зареєстрували понад тисячу пограмних РРО

Дата: 28.06.2023 15:39
Кількість переглядів: 80

На Рівненщині при виборі касової техніки платники податків все частіше надають перевагу використанню програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО).

Так, за січень – травень поточного року  68 юридичних осіб та 1002 фізичних осіб – підприємців) зареєстрували в податковій службі  області  1069 ПРРО.

Всього ж з початку запровадження ПРРО загальна кількість зареєстрованих в ГУ ДПС у Рівненській області ПРРО складає 6890.

Зокрема, в умовах воєнного стану бізнес Рівненщини зареєстрував у податковій службі 4275 реєстраторів розрахункових операцій. Серед них 2517 програмних РРО та 1578 класичних касових апаратів.

Звертаємо увагу, що програмне забезпечення для встановлення ПРРО на платформи Windows, Android, iOS та WEB надається податковою службою безкоштовно.

З презентаційними та роз'яснювальними матеріалами щодо застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій можна ознайомитись  у тематичному банері вебпорталу ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/.

Крім того, у розділі "Онлайн-навчання" можна ознайомитись з відповідями на актуальні запитання та інструкціями щодо використання програмних та класичних РРО: https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/zastosuvannya-rro-prro/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь