Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел

Дата: 07.02.2023 15:01
Кількість переглядів: 1102

Товариство з обмеженою відповідальністю «НАФТА-КО» (юридична адреса: Рівненська обл., м. Рівне, вул. Кавказька, 3, оф. 305; фактична адреса АЗС та АГЗП: Рівненська обл., м.Сарни, вул.Варшавська, 14 А) має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

Видом діяльності ТОВ «НАФТА-КО» згідно КВЕД є роздрібна торгівля пальним.

Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел відбуваються при зливі палива в резервуари, зберіганні палива та заправці транспорту (від обладнання прийому, зберігання та відпуску пального).

Відбуваються викиди таких забруднюючих речовин від стаціонарних джерел: пропан (0,12958 т/рік), бутан (0,19437 т/рік), вуглеводні граничні С12-С19 (0,0007533 т/рік), бензин (0,01061 т/рік).

Як виявив розрахунок забруднення атмосферного повітря (на ПЕОМ відповідно вимог ОНД-86 із використанням автоматизованої програми "ЕОЛ плюс") - концентрації забруднюючих речовин у приземному шарі атмосферного повітря на існуючий стан не перевищують ГДК (ОБРВ) атмосферного повітря населених міст на межі та за межами санітарно-захисної зони по всім забруднюючим речовинам, на всіх розрахункових точках. Розробляти заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин до досягнення нормативного рівня немає потреби.

Існуючі величини викидів від усіх джерел пропонується прийняти як нормативні.

Документи подаються на узгодження до Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області та Департаменту екології та природних ресурсів Рівненської ОДА.

Зауваження громадських організацій та окремих громадян надсилати до Рівненської ОДА (на адресу: 33028, Рівненська обл, м. Рівне, майдан Просвіти, 1) та Сарненської РДА (на адресу: 34500, Рівненська обл., Сарненський р-н, м. Сарни, вул Демократична 51) протягом 30 календарних днів з дати опублікування. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь