Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підприємці надають перевагу новітнім ПРРО

Дата: 03.01.2023 15:00
Кількість переглядів: 105

Суб’єкти господарювання Рівненщини у 2022 році надавали перевагу використанню новітніх програмних реєстраторів розрахункових операцій. За словами заступника начальника ГУ ДПС у Рівненській області Зої Хоній,  з початку року платники податків зареєстрували 5594 реєстратори розрахункових операцій, з яких 4135 (74%) - це програмні РРО. Всього ж на Рівненщині зареєстровано більше 6 тисяч новітніх ПРРО.

Звертаємо увагу суб’єктів господарювання, які планують використовувати реєстратори розрахункових операцій, що Державна податкова служба України розробила нові версії програмного забезпечення ПРРО для iOS та Web, а також оновила версії для Windows та Android. Безкоштовно завантажити відповідне програмне забезпечення можна на  вебпорталі ДПС.

Нові версії ПРРО від ДПС – це безкоштовне рішення, переважно для мікро та малого бізнесу, який працює у сфері торгівлі та надання послуг.

Вони роблять легкою реєстрацію розрахункових операцій та подання звітності ПРРО для українських підприємців. Єдиний дизайн усіх версій ПРРО дозволяє використовувати різні гаджети без потреби переналаштовуватися.

Можливості ПРРО ДПС: створення та реєстрація фіскальних чеків; легке додавання товарів та послуг у фіскальний чек; друк та відправка фіскальних чеків покупцям на пошту або у месенджери; відкриття/закриття зміни; службове внесення/службова видача; ведення довідників номенклатури; експорт/імпорт довідників номенклатури; продаж товарів/послуг, відсутніх в довіднику номенклатури; використання сканера штрих-кодів; використання різних форм розрахунку (готівкова/безготівкова/комбінована (і готівка, і картка)); просте оформлення знижки на окремий товар або всю суму чека; оформлення повернення товарів та чеків повернення; формування та перегляд X-звіту; формування та перегляд Z-звіту; автоматичне або ручне закриття зміни та відправка Z-звіту.

У разі виникнення питань щодо застосування ПРРО – звертайтесь до Центрів обслуговування платників або за телефоном «гарячої лінії» (0362) 692-628.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь