Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Друзі, сьогодні з самого ранку і увесь день, енергетики потребують вашої особливої допомоги. Ми маємо прожити його із дуже економним споживанням електроенергії.

Дата: 20.10.2022 14:16
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

????Друзі, сьогодні з самого ранку і увесь день, енергетики потребують вашої особливої допомоги. Ми маємо прожити його із дуже економним споживанням електроенергії.

??Інформацію про те, де саме і в який час – буде оголошено на сайтах Рівнеобленерго та Рівненська обласна державна адміністрація.

Також обленерго можуть це робити у стрічках новин або у спеціально відведеному для цих повідомлень розділі. Також деякі з них роблять це у «особистих кабінетах» споживача або через чат-боти різних месенджерів.

Як зазначають в НЕК "Укренерго" - NPC Ukrenergo, відключення будуть почергові - тривалість черги також визначає обленерго, але не більше 4 годин.

Нагадаємо, це вимушений крок.

????З 10 жовтня українська енергосистема зазнала атак ворога більших, ніж за 8 місяців війни. Після цього було відновлено енергопостачання за 2 дні. З 13 жовтня диспетчерський центр «Укренерго» не застосовував графіків примусових обмежень.

19 жовтня ворог, який не може конкурувати на полі бою з ЗСУ, знову атакував цивільну енергетичну інфраструктуру. Тому відсьогодні можливо буде застосовано контрольовані прораховані обмеження споживачів, які треба здійснити для збалансованої роботи системи.

????????Погода погіршується. Будь ласка, подбайте про те, щоб ви мали заряджені телефони, павербанки, запас води, ліхтарики і батарейки до них. А ще теплі???? шкарпетки і ковдри.

Будь ласка, повідомте про це всіх, хто не користується соцмережами, щоб вони теж були готові????????

Причина обмежень - дефіцит потужності в системі. Не виключаємо, що з настанням холодів Уряд та «Укренерго» буде просити про вашу допомогу частіше.

Посилання на сайти всіх Операторів Оператори розподільчих мереж (обленерго) можна подивитися на окремій сторінці сайта Міністерства енергетики https://bit.ly/3ViLsMQ

Дякуємо, що ви всі тепер трохи енергетики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь