Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення про початок громадського обговорення отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

Дата: 22.09.2022 16:22
Кількість переглядів: 348

       

Повідомляємо про початок громадського обговорення отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

1. Планована діяльність

Отримання|здобуття| дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для проммайданчика ТОВ «Завод металевих виробів».

Основним видом діяльності проммайданчика є механічне оброблення металевих виробів. Джерелами забруднення атмосферного повітря є зварювальні та фарбувальні роботи, металообробні та деревообробні верстати, лабораторія, побутові котли, ремонтно-будівельна дільниця, лінія підготовки поверхні та нанесенняантикорозійного покриття на металовироби.

При експлуатації об'єкта в атмосферне повітря викидаються наступні забруднюючі речовини: оксиди азоту, оксиди вуглецю, діоксид сірки, метали та їх сполуки, неметанові леткі органічні сполуки, аміак, натрію гідрооксид, хлористий водень, фтористий водень, епіхлоргідрин, азотна кислота, сірчана кислота, титану діоксид, масло мінеральне, емульсол,пил, метан.

Валовий викид без врахування парникових газів складає до 20 т/рік.

Викиди в атмосферу носять локальний характер і не перевищують гранично-допустимі нормативиатмосферного повітря в районі розміщення об’єкта.

Місце провадження господарської діяльності: ТОВ «ЗМВ» знаходиться за адресою: 34504, Рівненська обл., Сарненський р-н, м. Сарни, вул. Соборна, 21.

Перелік видів продукції  та об’єми виробництва наведено в таблиці:

№ п/п

Продукція

т/рік

1

Металоконструкції

138,312

2

Металоконструкції арки сталевої

205,800

3

Металоконструкції башт

41,681

4

Металоконструкції опор ЛЕП

699,891

5

Огородження дорожнє металеве

326,983

6

Панель шумозахисна ПВ

195,523

7

Решітка пресована

368,527

8

Решітковий настіл

60,199

9

Стійка

93,139

10

Стояк дорожній

1469,798

11

Металоконструкції паркінгу

135,126

12

Секція балки

2020,150

Всього

9156,411

2. Суб’єкт господарювання:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Завод металевих виробів» Рівненська обл., Сарненський р-н, м. Сарни, вул. Соборна, 21. Код ЄДРПОУ 36697006, тел. +380362670122

3. Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадського обговорення

Сарненська районна державна адміністрація, м. Сарни, вул. Демократична, 51, тел./факс  (03655) 3-57-77 , контактна особа –  Кишенко А.А.

4. Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати.

Отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, що видаєтьсяДепартаментом екології та природних ресурсів Рівненської ОДА.

5. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань

Тривалість громадського обговорення становить 25  робочих днів (не менше 25, але не більше 35 робочих днів) з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається у назві оголошення) та надання громадськості доступу до звіту з інвентаризації забруднюючих речовин та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі на отримання дозволу.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання відбудуться:

04 листопада 2022 року в приміщенні Сарненскьої районної ради  (малий зал засідань, 3 поверх) за адресою: місто Сарни вулиця Демократична, 51, початок об. 11.00 год. з дотриманням правил проведення заходів під час карантину.

6. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, до якого надаються зауваження і пропозиції, та строки надання зауважень і пропозицій.

 Сарненська районна державна адміністрація, м. Сарни, вул. Демократична, 51, тел./факс  (03655) 3-57-77 , контактна особа –  Кишенко А.А.

7. Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності

- Звіт з інвентаризації забруднюючих речовин;

- Інші матеріали.

8. Місце (місця) розміщення звіту з інвентаризації викидів забруднюючих речовин та іншої додаткової інформації (відмінне від приміщення, зазначеного у пункті 6 цього оголошення), а також час, з якого громадськість може ознайомитися з ними.

ТОВ «Завод металевих виробів» – 34504, Рівненська обл., Сарненський р-н, м. Сарни, вул. Соборна, 21, тел.: +380362670122, години роботи підприємства з 8.00 до 17.00. Ознайомитися з документами можна з 29 вересня 2022 року.

Контактна особа – заступник Генерального директора із загальних питань, Івашко Вадим Петрович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь