Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Актуальні питання соціального захисту населення обговорили на селекторній нараді під керівництвом заступниці голови Рівненської ОДА Людмили Шатковської

Дата: 03.08.2022 17:00
Кількість переглядів: 311

Фото без описуФото без опису

?Актуальні питання соціального захисту населення обговорили на селекторній нараді під керівництвом заступниці голови Рівненської ОДА Людмили Шатковської

??Участь у нараді в режимі відеоконференцзв’язку взяли начальник Сарненської РВА Олександр Кохан, заступниця голови Сарненської РДА Любов Мацигон, перший заступник начальника УСЗН Сарненської РДА Людмила Лохвич та голови територіальних громад району.

?????????Наразі в Сарненському районі, як і в області в цілому, триває дослідно-промислова експлуатація Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС). Тож учасники наради обговорили стан впровадження роботи ЄІССС територіальними громадами. Людмила Шатковська доручила керівникам громад активізувати роботу відповідальних працівників соціальної сфери у ЄІССС, адже система автоматизує більшість процесів, що в майбутньому значно скоротить час призначення державних соціальних допомог. Це дасть змогу відійти від паперових документів, безлічі копій, а отримувачі допомог зможуть відстежувати всю інформацію щодо стану призначення допомог в електронному кабінеті.

??Також учасники наради обговорили питання облаштування житла для внутрішньо переміщених осіб.

З початку повномасштабної війни Сарненщина стала прихистком для 6486 людей з окупованих територій та населених пунктів, де тривають бойові дії.

Для забезпечення їх розміщення територіальні громади району адаптували під потреби тимчасового житла школи, гуртожитки та дошкільні заклади.

Проте, з 01 вересня навчальний процес планується розпочати в офлайн режимі, де це можливо. Тож аби підготувати освітні заклади до навчального процесу територіальні громади у співпраці з РВА та ОВА мають вирішити питання щодо забезпечення ВПО іншими тимчасовими місцями проживання.

На завершення наради присутні обговорили стан виплат компенсації власникам житла, які безкоштовно прихистили внутрішньо переміщених осіб.

?За підсумками наради були дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь