Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Актуальні питання у сфері соціального захисту населення обговорили на селекторній нараді

Дата: 17.02.2022 14:27
Кількість переглядів: 230

Фото без описуСьогодні під керівництвом директора департаменту соціальної політики Рівненської облдержадміністрації Рози Слободенюк відбулася селекторна нарада. Участь у нараді в режимі відеоконференцзв’язку взяли заступник голови Сарненської райдержадміністрації Руслана Савчук, перший заступник начальника управління соціального захисту населення Сарненської райдержадміністрації Людмила Лохвич, головний спеціаліст служби у справах дітей Сарненської райдержадміністрації Іванна Магрело та відповідальні працівники соціального захисту та ЦНАПів територіальних громад району.

Під час наради мова йшла про стан роботи у Єдиній інформаційній системі соціальної сфери. Роза Слободенюк наголосила на тому, що сьогодні програма працює вже не в тестовому режимі ,а в повноцінному. Відтак, громади мають активізувати зусилля задля того, щоб кожен житель району, який потребує соціальної підтримки, швидко міг отримати будь-який вид допомоги через фронт-офіс в територіальній громаді та ЦНАПі, або через додаток Порталу «Дія».

Нагадаємо, що з 01 лютого 2022 року Рівненська та Житомирська області працюють задля успішного впровадження Єдиної інформаційної системи соціальної сфери. Наразі триває дослідно-промислова експлуатація Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС).

Також учасники наради обговорили питання організації оздоровлення та відпочинку дітей у 2022 році, створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі та використання коштів державної субвенції на закупівлю житла для дітей-сиріт та осіб із їх числа у 2022 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь