Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Всі громади Сарненщини долучилися до всеукраїнського флешмобу #UAразом

Дата: 16.02.2022 15:01
Кількість переглядів: 239

Фото без описуСьогодні в Україні вперше відзначають День єднання. Жителі Сарненщини долучилися до одночасного підняття Державного Прапору з усією Україною. Відтак, виконати Державний Гімн України та підняти синьо-жовтий стяг на центральній площі міста Сарни зібрались голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан, голова Сарненської районної ради Ярослав Яковчук, Сарненський міський голова Руслан Серпенінов, представники ЗМІ, студенти та громадськість міста.

«День єднання – це не чергове свято у календарі. Це день, що демонструє нашу готовність об'єднувати зусилля заради нашої держави. День, який вкотре нагадує нам про те, що сила нашої Батьківщини – в єднанні. І не лише українських земель, а наших дій і поглядів. Наші серця завжди вірили в Україну - неподільну й незалежну.Україна - рівноправна країна, а український народ - це самодостатній народ. Разом ми зможемо відстояти не тільки свої землі, а і своє майбутнє як вільного українського народу - прокоментував голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан. - Дякую всім громадам Сарненщини за єдність у всеукраїнському флешмобі. Ми сьогодні власним прикладом показали, що українці вміють об’єднуватися заради миру».

Також до всеукраїнського флешмобу долучилися всі 11 територіальних громад Сарненщини та провели патріотичні заходи на підпорядкованих територіях.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь