Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання колегії Сарненської райдержадміністрації

Дата: 10.02.2022 14:06
Кількість переглядів: 240

08 лютого 2022 року відбулося засідання колегії Сарненської районної державної адміністрації під головуванням очільника райдержадміністрації Олександра Кохана.

У засіданні взяли участь голова районної ради Ярослав Яковчук, заступник голови РДА Любов Мацигон, члени колегії, голови територіальних громад, керівники установ та організацій, начальники управлінь, відділів, інших структурних підрозділів райдержадміністрації, представники ЗМІ.

«Сьогоднішня тематика, винесена на розгляд колегії, є важливою та актуальною», - підкреслив голова районної державної адміністрації Олександр Кохан на початку засідання.

Згідно порядку денного, про стан законності, профілактику та протидію злочинності, охорону громадського порядку в Сарненському районі у 2021 році та заходи щодо їх посилення протягом 2022 року доповів присутнім т.в.о. начальника Сарненського районного відділу поліції Головного управління національної поліції в Рівненській області Олександр Луцик.

Виконуюча обов’язки начальника фінансового управління райдержадміністрації Оксана Саванчук, доповіла про стан виконання Програми економічного та соціального розвитку Сарненського району у 2021 році.

На закінчення колегії голова райдержадміністрації підвів підсумки розглянутих питань: «Сьогодні ми обговорили практичні аспекти життєдіяльності району впродовж минулого року, а також ключові результати, яких вдалося досягти. Але перед нами стоїть ще багато завдань, тож на завершення, закликаю усіх до співпраці, активних дій щодо вирішення поставлених завдань у 2022 році».

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті відповідні розпорядження голови райдержадміністрації.

Після завершення роботи колегії голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан провів нараду з головами територіальних громад та керівниками правоохоронних органів. На якій, спільно з керівником штабу територіальної оборони № 1 Миколою Охманом обговорили питання формування підрозділу територіальної оборони Сарненщини.

До обговорення долучився начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату Рівненської облдержадміністрації Сергій Косяк, який більш детально роз’яснив про повноваження органів місцевого самоврядування у системі створення територіальної оборони на відповідній території.

Підсумки проведення осіннього призову громадян на строкову військову службу в 2021 році озвучив начальник Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Тарас Павлюк.

«Сарненщина – є прикордонним районом і формування територіальної оборони є ключовим та надважливим питанням сьогодення», - наголосив Олександр Кохан та закликав голів громад згуртуватися для того, щоб разом сформувати сильну територіальну оборону для безпеки жителів району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь