Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рівненщина: до бюджетів усіх рівнів надійшло понад 491 мільйон гривень ПДФО

Дата: 08.02.2022 11:22
Кількість переглядів: 226

За січень   2022 року бізнес-спільнота Рівненщини сплатила до зведеного бюджету 491,3 млн грн податку на доходи фізичних осіб. З них 104 млн гривень ПДФО перераховано до державного бюджету України, відповідно місцеві громади отримали 387,3 млн гривень.

За словами в.о. начальника Головного управління ДПС  у Рівненській області Владислава Грабового,  у порівнянні з відповідним періодом минулого року спостерігається 13% зростання надходжень ПДФО до бюджетів усіх рівнів. У цифрах - це  додатково майже 47 млн гривень. Такий ріст надходжень зумовлений, насамперед, відповідальним ставленням роботодавців до виконанням своїх зобов’язань щодо виплати заробітної плати.

«Податок на доходи фізичних осіб залишається бюджетоутворюючим для місцевих громад, - наголошує Владислав Грабовий. - Тому повна легалізація всіх без винятку робочих місць має бути в пріоритетах керівників органів місцевої влади, представників бізнес спільноти та  всіх мешканців територіальних громад. Оскільки розмір фінансового забезпечення соціально-економічних програм на місцевому рівні знаходиться в прямій залежності від розміру надходжень цього податку».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь