Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сарненщина долучається до роботи у Єдиній інформаційній системі соціальної сфери

Дата: 08.02.2022 13:51
Кількість переглядів: 174

З 1 лютого розпочалась дослідна експлуатація ЄІССС у Житомирській та Рівненській областях. І працівники сфери соціального захисту Сарненського району уже розпочали роботу у системі.

Які проблемні питання виникають у процесі роботи з Єдиною інформаційною системою соціальної сфери обговорили на селекторній нараді під керівництвом заступника голови Рівненської ОДА Людмили Шатковської.

Участь у нараді в режимі відеоконференцзв’язку взяли заступник голови Сарненської РДА Любов Мацигон, перший заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Лохвич, відповідальні працівники соціального захисту та ЦНАП територіальних громад району.

Довідково

Єдина інформаційна система соціальної сфери (ЄІССС) надасть можливість кожному громадянину, який потребує соціальної підтримки, швидко отримати будь-який вид допомоги через фронт-офіс у територіальній громаді та ЦНАПі, або через електронні сервіси Порталу «Дія». Основою ЄІССС є Єдиний соціальний реєстр (ЄСР), в якому сконцентрована інформація про кожного, хто має право, отримує чи колись отримував будь-який вид державної соціальної підтримки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь