Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Сарненщині триває реконструкція Дубровицького ліцею

Дата: 04.02.2022 15:09
Кількість переглядів: 279

Фото без описуФото без описуУ рамках президентської програми «Велике будівництво» триває реконструкція будівлі Дубровицького НВК «Ліцей ЗОШ І-ІІ ступенів». На якому етапі будівельні роботи вчора оглянули голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль, заступник голови Рівненської облдержадміністрації Людмила Шатковська, голова Сарненської райдержадміністрації Олександ Кохан та Дубровицький міський голова Богдан Микульський.

Будівельні роботи тут розпочали ще у 2017 році. Тож, за цей період виконали значний обсяг робіт, зокрема, провели термомодернізацію, оновили систему опалення, утеплили підвал та дах, провели заміну вікон та дверей.

«Будівельна готовність об‘єкту наразі складає 61%. У планах на 2022 рік благоустрій спортивного комплексу на території школи. У проєкті облаштування чотирьох спортивних майданчиків, футбольного поля зі штучним покриттям, поля для занять тенісом, дитячих ігрових майданчиків та бігових доріжок», - інформує голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан.

Також, у ході робочого візиту керівники  області та району оглянули протирадіаційне укриття, що знаходиться на території ліцею.

«Приємно зазначити, що керівництво школи приділило належну увагу для забезпечення надійного захисту населення в укритті. Зокрема, тут є душові, санвузол, та опалення. Тобто, понад тисячу осіб тут можуть сховатись у випадку виникнення надзвичайних ситуацій», - зазначив Олександр Кохан.

Зазначимо, що загалом на території району знаходиться 249 захисних споруд. Наразі, їх стан готовності перевіряють працівники ДСНС спільно з фахівцями цивільного захисту райдержадміністрації.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь