Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Одразу дві нові амбулаторії відкрили на Сарненщині

Дата: 04.02.2022 12:17
Кількість переглядів: 180

Фото без описуФото без описуУ селах Берестя та Селець Дубровицької територіальної громади, вчора 03 лютого 2022 року,  відбулося відкриття  2-х новозбудованих амбулаторій загальної практики сімейної медицини.

Привітати колектив медустанов та місцевих жителів із відкриттям амбулаторій  завітали голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль, заступник голови Рівненської облдержадміністрації Людмила Шатковська, голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан та Дубровицький міський голова Богдан Микульський.

Медичні заклади були зведені  з нуля за рахунок субвенції з державного бюджету на розвиток системи охорони здоров‘я у сільській місцевості на умовах співфінансування з місцевого бюджету.  Загальна кошторисна вартість будівництва кожного закладу становить понад 8 млн гривень

У цих медичних закладах облаштували кабінети для сімейних лікарів, кімнати для персоналу, стерилізаційні, процедурні, кабінети профілактичних щеплень тощо. Також амбулаторії забезпечені усім необхідним обладнанням.

Окрім того, амбулаторії забезпечені службовим автотранспортом для вчасного надання медичних послуг. 

«Дійсно приємно спостерігати за змінами, що відбуваються у Сарненському районі. Адже, не тільки на словах, а й на практиці ми бачимо, що держава активно працює над забезпеченням якісних медичних послуг. І сьогодні підтвердженням цього є відкриття таких сучасних і технічно-оснащених амбулаторій. Адже, у Сарненському районі по програмі «Доступна медицина» уже працює 10 таких амбулаторій», - зазначив Олександр Кохан.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь