Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

16 Травня, 2023 р., 08:59
Стратегією реформування державного управління України на 2022- 2025 роки, схваленою розпорядженням Кабінету Міністрів України від 21 липня 2021 року № 831-р, передбачається продовження розбудови професійної, доброчесної, політично нейтральної державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, діяльність якої спрямована на захист інтересів громадян. Одним із завдань з реалізації напряму «Професійна публічна служба та управління персоналом» зазначеної Стратегії є забезпечення розвитку і підтримки організаційної та управлінської культури, етичної поведінки на державній службі, орієнтованості на співробітництво, досягнення результатів та людиноцентричність.
15 Травня, 2023 р., 12:45
З метою гідного представлення українських жінок, які присвятили своє життя відродженню, звеличенню рідної землі добрими справами, Український інформаційно-видавничий центр «Галактика» та Міжнародний благодійний фонд “Незламна українська нація” проводить V  Національний проєкт «Берегиня України».
13 Травня, 2023 р., 09:12
Вусьому світі травень вважається місяцем поінформованості про ментальне здоров’я, повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.
11 Травня, 2023 р., 09:11
Під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та за участі першої леді Олени Зеленської відбулося розширене засідання Міжвідомчої координаційної ради з питань охорони психічного здоров’я та надання психологічної допомоги особам, які постраждали внаслідок збройної агресії росії проти України.
09 Травня, 2023 р., 15:30
Через війну в багатьох людей знищено або ж пошкоджено документи на право власності.
05 Травня, 2023 р., 09:09
Психосоціальна підтримка – ще одна доступна послуга для українців. Про це йшлося на мотиваційній сесії в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «ТИ ЯК?», ініційованої Першою леді Оленою Зеленською. Рівненщину представляв перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь