Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Волонтерський фронт Сарненщини продовжує активно працювати

Дата: 07.06.2022 11:25
Кількість переглядів: 167

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

??391 пакет продовольчої допомоги для постраждалих населених пунктів Київщини зібрали та відправили небайдужі жителі с. Чабель Вирівської територіальної громади.

Також днями жителі Висоцької територіальної громади організували збір та відправку продовольчих наборів для жителів Чернігівської області, які постраждали внаслідок бойових дій. Після повернення волонтери знову організували збір гуманітарної допомоги, адже на власні очі побачили наслідки окупації та від щирого серця хочуть допомогти тим, хто цього потребує.

Ні на день не зупиняється волонтерська робота і у Рокитнівській територіальній громаді. Для наших захисників у місто Миколаїв минулого тижня відправили 3 тонни продуктів від церкви ХВЄ, хліб та булочки від благодійних пекарень «Хліб від Єви» та «Паляниця», 3 маскувальні сітки від жителів Осток, кровоспинні серветки та обереги ляльки-мотанки. Також сформували та відправили 300 продуктових наборів для жителів Харківщини.

?Дякуємо всім волонтерам за їх невтомну працю. Сьогодні Ви потужна армія України, яка підтримує ЗСУ, тероборону, допомагає внутрішньо переміщеним особам, робить все можливе, щоб наблизити нашу перемогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь