Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

25 Січня, 2024 р., 12:28
Тривожність і відчуття напруги в тілі — основні наслідки тривалого стресу, згідно з останнім дослідженням Gradus Research за жовтень 2023 року. Ці симптоми — вагома причина звернутися до спеціаліста або свого сімейного лікаря, який пройшов навчання за програмою ВООЗ mhGAP і тепер може надавати підтримку з ментального здоров’я.
24 Січня, 2024 р., 16:46
Громади Рівненщини активно проводять тендерні процедури. Переважно купують продукти для лікарень та закладів освіти, а також послуги, зокрема харчування, перевезення дітей та вивезення сміття.
24 Січня, 2024 р., 16:43
УРівненській ОДА відбулось чергове засідання робочої групи "Прозорість і підзвітність". Предметом обговорення стало преміювання працівників та керівництва  комунального закладу області. 
24 Січня, 2024 р., 16:01
Зловмисники створили мережу фішингових «сall-центрів» на території столиці і ошукали десятки іноземців на майже 2 млн чеських крон, що в еквіваленті складає майже 3 млн грн. У результаті другого етапу міжнародної спецоперації правоохоронці затримали одного з організаторів та вісьмох учасників угруповання. 
17 Січня, 2024 р., 08:47
Посадові обов’язки: Здійснювати керівництво роботою відділу, нести персональну відповідальність за виконанням покладених на відділ функцій і завдань, координувати роботу структурних підрозділів фінансового управління з питань складання і виконання районного бюджету. Забезпечувати належний облік та своєчасний розгляд листів і заяв, що надходять. Організовувати і контролювати своєчасність і якість роботи, що проводиться спеціалістами відділу з питань складання та виконання бюджету, здійснює контроль за цільовим використанням коштів. Здійснювати заходи по підвищенню кваліфікації, впровадженню економічного навчання, підвищенню якості і ефективності роботи управління.
15 Січня, 2024 р., 15:44
У шаленому ритмі життя, у тривалій напрузі ми не відразу помічаємо, як виснажуємося. Здається, тримаємося, та з кожним днем все гірше. У цей час важливо помітити дзвіночки про втому, що накопичилася, і вчасно потурбуватися про свій стан — змінити діяльність, звички, переглянути режим сну й харчування, спосіб проведення вільного часу тощо.
15 Січня, 2024 р., 15:41
10 січня 2024 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури!
15 Січня, 2024 р., 14:57
Капітан команди української футзальної Екстраліги "Кардинал-Рівне", в минулому гравець національної збірної України Михайло Волянюк став амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Рівненщині.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь