Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

29 Листопада, 2023 р., 16:23
Словесні образи, постійні звинувачення, приниження та встановлення тотального контролю над життям іншої людини – усе це є проявом психологічного насильства.
28 Листопада, 2023 р., 11:35
У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
28 Листопада, 2023 р., 09:11
І дітям, і дорослим важливі похвала та підтримка. Але від звичайного «молодець» може розвинутися певна залежність, або з часом дитина сприйматиме цю похвалу як нещиру.
27 Листопада, 2023 р., 11:27
Затверджену форму заяви та необхідну інформацію можна отримати на офіційному сайті Державної служби зайнятості https://www.dcz.gov.ua/ у рубриці «Роботодавцям»,підрубриці «Компенсація за облаштування робочих місць осіб з інвалідністю» за посиланням https://www.dcz.gov.ua/storinka/kompensaciya-za-oblashtuvannya-robochyh-misc-osib-z-invalidnistyu-0.
24 Листопада, 2023 р., 14:47
Представники компанії YouControl проводять семінар щодо роботи з відкритими даними для працівників Рівненської ОДА та районних адміністрацій. Учасників навчатимуть, як ефективно та швидко перевіряти підприємства, мінімізуючи власні ризики, а також обирати надійних виконавців держзамовлень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь