Сарненська районна державна адміністрація
Рівненська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щодо термінів нарахування і сплати податкових зобов’язань з рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України за січень 2023 року

Дата: 15.02.2023 15:10
Кількість переглядів: 1126

Порядок справляння рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України визначено статтями 254 та 257 Податкового кодексу України.

Базовий податковий (звітний) період для вказаного платежу дорівнює  календарному місяцю. Відповідно платники рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України протягом 20 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) місяця, подають до контролюючих органів за місцем податкової реєстрації податкову декларацію з рентної плати із відповідним додатком.

Сума податкових зобов’язань, яка визначена у податковій декларації за податковий (звітний) місяць, сплачується до бюджету протягом 10 календарних днів після закінчення граничного строку подання такої податкової декларації.

Оскільки граничний термін сплати податкових зобов’язань за січень 2023 року припадає на 02 березня поточного року, з метою рівномірного податкового навантаження рекомендуємо платникам податків сплатити податкові зобов’язання з рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України, які нараховані за січень 2023 року,  не пізніше 28 лютого 2023 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь